WERKWIJZE

VOOR GEBOORTEKAARTEN, TROUWKAARTEN OF ILLUSTRATIES IN OPDRACHT

In het werk van STUDIOZWAANSTRAAT zijn persoonlijke details heel belangrijk, en ik doe altijd mijn best om met unieke ingrediënten iets te maken dat perfect jouw verhaal en jouw persoonlijkheid weergeeft. Dat geldt zeker ook voor trouwkaarten en geboortekaartjes en ik werk graag met je samen om iets moois te maken dat bij jou en bij de gelegenheid past. Spreekt mijn stijl je aan en kan ik iets voor je doen? Stuur me dan een berichtje met je wensen en ideeën. Aan de hand daarvan maak ik dan een vrijblijvende offerte. 

VOOR HUISPORTRETTEN

Mijn huisportretten zijn een combinatie van handmatige tekeningen, soms met (water)verf, die ik vervolgens digitaal ga bewerken. Bij het maken van huisportretten werk ik graag met foto’s. Het is fijn als je foto’s kunt aanleveren van specifieke details van het betreffende huis, maar ook van de mensen en evt. van de  dieren die ik mag portretteren. Het uiteindelijke resultaat is een print op A4-formaat. (Mooi in een A3-lijst met een passe-partout!) De prijs is enigszins afhankelijk van het huis en het aantal mensen. Als je me laat weten wat ongeveer je wensen zijn, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je op.

VOOR HUISSTIJLEN EN ANDERE GRAFISCHE VORMGEVING

Herkenbaarheid is heel belangrijk voor een onderneming, hoe klein ook, en ik vind het geweldig om jouw bedrijf te voorzien van een frisse uitstraling, van een logo tot een complete huisstijl,  om de visuele identiteit van jouw bedrijf te versterken. Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.

ALGEMENE VOORWAARDEN
–   Al mijn ontwerpen worden voorzien van een klein logo ‘STUDIOZWAANSTRAAT’. Ik zorg ervoor dat het logo geen afbreuk doet aan het ontwerp. We kunnen het er uiteraard altijd even over hebben.
–   Mijn werk blijft mijn intellectueel eigendom (auteursrecht). Ik heb het recht om het geheel of gedeeltelijk te gebruiken voor eigen (promotionele) doeleinden, bijvoorbeeld op social media of voor mijn portfolio.
–   Als een opdracht door de opdrachtgever wordt geannuleerd heb ik het recht om evt. gemaakte kosten op de opdrachtgever te verhalen.   

 

 

 

TEKST EN BEELDMATERIAAL
Tekst, foto's en illustraties van deze website zijn door mij gemaakt, tenzij anders aangegeven.
Ze zijn alleen te gebruiken met mijn uitdrukkelijke toestemming.