WERKWIJZE

HUISPORTRETTEN

Vanuit mijn achtergrond als architect teken ik met gevoel voor detail een huisportret voor jou. De huisportretten zijn een combinatie van handmatige tekeningen en digitale bewerkingen. Ik ga daarbij uit van foto’s van het huis, en van de mensen, en evt dieren, die ik mag portretteren. Het uiteindelijke resultaat is een print op A4-formaat op mooi papier. De prijs is enigszins afhankelijk van het huis en het aantal mensen. Als je me laat weten wat je wensen zijn, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je op

VERHUIS- EN  GEBOORTEKAARTEN

De huisportretten die ik maak kunnen worden toegepast op verhuiskaarten, geboortekaarten of kaarten voor andere feestelijkheden, ik maak daarvoor graag een ontwerp. 

Spreekt mijn stijl je aan en kan ik iets voor je doen? Stuur me dan een berichtje met je wensen en ideeën. Aan de hand daarvan maak ik dan een vrijblijvende offerte. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Al mijn ontwerpen worden voorzien van een klein logo. Ik zorg ervoor dat het logo geen afbreuk doet aan het ontwerp. We kunnen het er uiteraard even over hebben.
Mijn werk blijft mijn intellectueel eigendom (auteursrecht). Ik heb het recht om het geheel of gedeeltelijk te gebruiken voor eigen (promotionele) doeleinden, bijvoorbeeld op social media of voor mijn portfolio. Als een opdracht door opdrachtgever wordt geannuleerd heb ik het recht om evt. gemaakte kosten op de opdrachtgever te verhalen.