over mij

Ik ben Antoinette, illustrator en ontwerper, en als STUDIOZWAANSTRAAT doe ik wat ik het allerliefste doe: mooie beelden maken. Kleine verhalen en dagelijkse dingen, ik leg het graag vast met oog voor detail!

ILLUSTREREN VOOR TIJDSCHRIFTEN

Ik heb een warm hart voor kleuren, vormen en materialen. Instant geluk bij het zien van een mooi opgemaakt boek of een goed gevonden kleurencombinatie. Vanuit mijn achtergrond als architect kijk ik graag naar de details. Wat maakt het plaatje kloppend? En tegelijkertijd schuilt de kracht juist ook in de eenvoud. Bij het illustreren in opdracht voor tijdschriften komt dit allemaal bij elkaar: op zoek naar net dat beeld dat een artikel versterkt. (portfolio) 

HUISPORTRETTEN

De liefde voor gebouwen zie je terug in mijn huisportretten. Ik teken deze in opdracht met oog voor detail en voor jouw verhaal. Van bijvoorbeeld het huis waar je ouders jarenlang gewoond hebben. Of van je nieuwe stekje, waar je met je gezin lang hoopt te blijven. Een bijzonder en persoonlijk cadeau!

VERHUIZING EN GEBOORTE

De door mij getekende huisportretten kunnen worden toegepast op verhuiskaarten, geboortekaarten of kaarten voor andere feestelijkheden, ik maak daarvoor graag een ontwerp.

KAARTEN

Er is inmiddels ook een breed assortiment kaarten! Verkrijgbaar bij een groeiend aantal verkooppunten door heel Europa, maar ook te bestellen via mijn webshop. Heeft u een winkel en bent u geïnteresseerd in de verkoop van mijn kaarten? Hier vindt u meer informatie.

Ik hoor het graag als ik iets voor u kan betekenen!

Antoinette Verhoeven
STUDIOZWAANSTRAAT
contact@studiozwaanstraat.nl